Млад водач от Хвостяне контузи младеж от Дъбница

Снимка: Infomreja.bg

Неправоспособен мотоциклетист падна от возилото си

На 18 май около 21:25 часа на пътя между с. Хвостяне и с. Дъбница лек автомобил „БМВ“ с 19-годишен водач от с. Хвостяне е блъснал движеща се пред него попътно самоходна фреза, управлявана от 18-годишен младеж от с. Дъбница.

Водачът на самоходната фреза е пострадал с контузия на долните крайници, като след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Същия ден около 17:30 часа в местността „Шейница“, землище на с. Изгрев, неправоспособен 17-годишен водач на кросов мотоциклет „Ямаха“, който не е регистриран по надлежния ред, движейки се с несъобразена скорост по наклон и тревиста земна настилка, е паднал странично на земята.

Водачът на мотоциклета е пострадал с фрактура на крака и е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград. На него и 17-годишния му спътник, возещ се на мотоциклета, са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещеста, които са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//