Христо Иванов: Още няма мнозинство за конституционни промени

Снимка: БГНЕС

„Всеки път като видя колко се дразни Румен Радев от това, че има правителство, разбирам, че сме на прав път", каза депутатът

„Не сме се отказали, но не се е формирало мнозинство за конституционни промени”. Това заяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов пред журналисти в парламента. Думите му са в отговор на журналистически въпрос за промени в Основния закон на страната, пише Нова тв.

„Всеки път като видя колко се дразни Румен Радев от това, че има редовно правителство, което следва нашите приоритети се убеждавам, че сме на прав път. Като видя как в момента, в който България започва ефективно да помага за общото усилие на международната общност да спре руската агресия в Украйна, и как ние работим за ефективното освобождаване на българската енергетика от руското влияние по отношение на пристанище "Росенец", той веднага реагира болезнено за това, знам че сме на прав път", добави Иванов.

"Радев избра да застане в една от възможно най-ретроградните позиции - бих казал позиция, която заплашва националния интерес", допълни бившият правосъден министър от втория кабинет на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//