Най-добрите специалисти по детски болести преглеждат децата на Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Прегледите в Кюстендил се извършват по покана на кмета инж.Огнян Атанасов

Едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще преглеждат деца от град Кюстендил на  22 юни 2024 г., събота. Лекарите са част от Програма "Детско здраве", в която участват водещи специалисти от болница "Пирогов" и лекари от Столична лекарска колегия.

Прегледите в Кюстендил се извършват по покана на кмета инж.Огнян Атанасов и се провеждат с цел проследяване на пациентите и навременни диагностициране на нови, съобщават от пресцентъра на общинската администрация.

Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, гастроентерология, образна диагностика, АГ и офталмология. Лекарите ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18г.

Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията Програма "Детско здраве".

Прегледите ще се извършват на  22 юни, събота, от 9.00ч до 14:00 часа в сградата на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ гр. Кюстендил, ул. 17-ти януари 1.

Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването.

Прегледите са насочени към деца, които към момента не са с ОРЗ.

Желаещите родители могат да се възползват от възможността като предварително  запишат час  на тел. 0882 885 130  в Община Кюстендил,  всеки делничен ден от 08:30 до 13:00 часа и от 14:00 до 17:00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//