С тържествена церемония в община Струмяни изпратиха своите зрелостници от випуск 2022 г.

Снимки: Община Струмяни

Последният учебен ден за абитуриентите от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Микрево, започна посрещане на училищното знаме

Тържествено и трогателно, с много усмивки и позитивни емоции, със сълзи от радост и малко тъга, абитуриентите от випуск 2022 г. на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Микрево, се разделиха със своето родно училище и своите учители.

Ученици, учители, гости и родители присъстваха на последния учебен ден, който започна с традиционното посрещане на училищното знаме и неговото тържествено предаване на бъдещите зрелостници.

Приветствено слово по повод завършването отправи директорът на училището Лиляна Велкова, която пожела на зрелостниците да бъдат отговорни и достойни хора, да бъдат здрави, толерантни и трудолюбиви, да имат силата и волята да успеят да развият своите способности и таланти, които всеки от тях носи.

Зам.-кметът по хуманитарните дейности на община Струмяни, Фиданка Котева, също отправи своите пожелания към абитуриентите за здраве и успехи занапред, за упоритост, смелост и вяра в преследване на мечтите. Тя пожела на всички зрелостници да продължават да се развиват, да се обучават и да дават най-доброто от себе си в своята бъдеща професионална реализация.

Абитуриентите също отправиха своите благодарности и пожелания към своя класен ръководител - Елисавета Кирянска, към директора на училището и към целия преподавателски колектив за споделените уроци, топлина и грижовност през всичките изминали години!

Зрелостниците получиха много изненади, грамоти и подаръци от своите преподаватели и родители. От името на кмета на община Струмяни - Емил Илиев, Фиданка Котева подари на всички зрелостници символични подаръци , както и ваучер-подарък за празничната им абитуриентска вечер.

На добър час, скъпи абитуриенти!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK