Пеевски: Петков е сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя

Снимка: БГНЕС

Петков: Пеевски се е увиснал на врата на Борисов и го задушава

Росен Желязков не би нарушил Конституцията и правилата, ако имаше свободна воля. Същото беше и с Мария Габриел - нямаше да сложи имена в проектокабинета без съгласуване, ако не ѝ беше казано така. ​Това, което аз чух Борисов да казва, е, че има голям гръб, който е хлъзгав. Освен това, има и голям врат. За съжаление, в момента г-н Пеевски се е увиснал на него и го задушава. България не може да има нормално управление, ако тази зависимост не бъде прекъсната.

Това заяви пред журналисти съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Петков молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него. Искаше да ги сдобря. Йордан Цонев го хвърли в кабинета на лидера на ГЕРБ като малък пудел. Бойко стана и го прегърна, защото има голямо сърце. Предричам, че след изборите може отново да го приюти. Може и да застана между тях като балансьор, за да не откраднат държавата - Кирил Петков и компания. Няма да им позволя да разбият държавата, нито службите или правосъдната система, коментрира Делян Пеевски.

ПП-ДБ не може да направи нищо друго, освен да скимти и да се моли на Борисов. Проектът им приключи, той остана при контрабандните канали и техния ментор Рашков, който е зарибил и ги е вкарал в рибарник. Избирателите, които гласуваха доверие за една промяна, са достойни, но тя се оказа контрабандна подмяна. ирил Петков може да бъде булка само на Борисов. Той е като сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя. Кой е казал, че ние искаме да влизаме в коалиция? Нека оставим избирателите да решат. Те ще наредят кой ще е първи, втори, трети. Видяхме, че ПП-ДБ са обрали парите на нашите близки, за да не могат да живеят достойно - няма как да работим с тях, каза съпредседателя на ДПС.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//