Безрезервна подкрепа за всички достойни дейци в сферата на образованието в Кюстендил

Снимки: Коалиция "ГЕРБ"

"Благодарим за безкористния труд и всеотдайността на всички наши съграждани, посветили се на бъдещето на децата", обяви кандидатът за кмет Петър Паунов

Безрезервна подкрепа за всички достойни дейци в сферата на образованието изразихме с председателя на Комисията по образованието и науката Красимир Вълчев и народния представител Христо Терзийски.  

Национална програма за обновяване на всички дворове на детски градини и ясли предлага най- успешният министър на образованието господин Вълчев.

Продължаване на подобряване на високите стандарти и адаптиране на учебните програми към съвременните изисквания, бяха част от темите обсъдени на срещата с кюстендилските учители, педагози и просветни дейци.  

Решителни мерки  за преодоляване на демографската криза в страната и координирана съвместна дейност между държавни институции и общините в борбата срещу наркотиците и насилието сред децата, бяха набелязани по време на дискусията.

"Благодарим за безкористния труд и всеотдайността на всички наши съграждани, посветили ежедневието си за щастливото бъдещето на децата в община Кюстендил“, сподели Петър Паунов – кандидат за кмет на Кюстендил от Коалиция „ГЕРБ“, която е с №69 в бюлетината!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK