Петър Паунов: Нашата листа е съставена от хора с чисто съдебно минало, които не дължат данъци и такси на държавата

Снимка: Infomreja.bg

Листата е единствената, която се подрежда по броя на преференциите, според доверието на гражданите

„Всички кандидати за общински съветници и за кметове на малки населени от нашата листа представиха удостоверение за чисто съдебно минало и удостоверение от Националната агенция за приходите и от Местни данъци и такси, че не дължат каквито и да било суми на държавата или на общините. Това са хората, които са декларирали, още при заявяване на тяхното участие в местните избори, че нямат петна в личната си и професионална биография и нямат никакви задължения“.

Това обяви кандидатът за кмет Петър Паунов и се обърна към гражданите на община Кюстендил:

„Характерно единствено за Листата на кюстендилци, е че първият и последният кандидат са с абсолютно еднакви шансове, тъй като при нас окончателното подреждане на листата е според събраното доверие от нашите съграждани. За това изцяло ще бъде уважен вашият вот, уважаеми съграждани, и се надявам тези прекрасни хора да бъдат подкрепени, за да продължим съвместната си работа“.

Паунов представи две от новите лица в листата. „До мен стоят двама изключителни професионалисти в своята област. Това са госпожа Миглена Николова, която заяви готовност да се включи като финансист със своите компетенции в тази област и да бъде полезна на обществеността. И познатият на всички кюстендилци футболист Даниел Младенов, който се включва в листата, с огромното си желание да предаде знание и опит в сферата на спорта на всички кюстендилски деца и младежи“.

Очакваме въпросите Ви по всички теми:

На лично съобщение във Фейсбук и Инстаграм страницата „Петър Паунов За Кюстендил 2023“, може да задавате въпроси по теми, които Ви вълнуват. Всеки вторник и петък ще отговорим на постъпилите въпроси, онлайн на Фейсбук страницата „Петър Паунов За Кюстендил 2023“.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK