Възстановеният Кирил Добрев търси пътеводителя на "Позитано" 20

Снимка: БГНЕС

По-късно се оказа, че той не присъства в списъка на членовете на Националния съвет

Кирил Добрев дойде на днешното заседание на Националния съвет на БСП. Това е първото му участие в пленум на партията след като беше изключен и след това бе възстановен от съда. Днес съм дошъл да видя каква политика ще провежда моята партия БСП, обяви на влизане в партийната централа той. Добрев иска да разбере дали столетницата ще се съюзява с "партиите на протеста", които протестират срещу "Газпром", или ще пише писма до Русия да се събират заедно. Едно от двете лица на тандема Нинова - Методиев е лицемерно и искам да разбера кое е лицемерното лице днес, обяви социалистът.

За четвърти път се явяваме с едни и същи хора начело, каза той и сподели, че не очаква по-добри резултати за партията след предсрочния вот. Впечатлен е обаче от водаческата позиция на Корнелия Нинова в Благоевградско. Там я очакват с фанфари и овации, изтъкна с ирония Добрев.

Той каза още, че Борислав Гуцанов подготвил пак документи за изключването му и му е интересно да види дали новото му изключване ще влезе в днешния дневен ред.

Филип Попов заяви, че вижда хубава листа на БСП във Видин. Напрежение в БСП винаги е имало, но то било заради личностни интереси. Партията обаче се справяла с тези процеси. Левицата ще води позитивна кампания. Попов също се застъпи за преговори с "Газпром".

По-късно се оказа, че Кирил Добрев не присъства в списъка на членовете на Националния съвет.

В последствие на пленума дойде и другият санкциониран социалист - Калоян Паргов.  /news.bg/

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK