Кола помля 6 автомобила в Кърджали

Снимка: Infomreja.bg

Още две катастрофи са пострадали са станали в страната

Разследване е започнато след пътнотранспортно произшествие в Кърджали с участието на 6 автомобила малко след 16 часа вчера.

При навлизане в кръстовище в централната част на града 22-годишен с мерцедес блъснал шевролет, след това преминал през тротоар и ударил още четири паркирани автомобила. Водачът на мерцедеса е транспортиран в болницата в Кърджали и настанен за лечение. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат.

Шофьор е в болница след пътно произшествие между Карлово и Баня вчера. Сигналът е получен към 9 ч. – лек автомобил „Опел“ излязъл вдясно извън пътя и се блъснал в дърво, след което се обърнал. 30-годишният водач, който пътувал сам в автомобила, е транспортиран в пловдивско лечебно заведение, по предварителни данни без опасност за живота.

Велосипедистка е със средна телесна повреда след ПТП с таксиметров автомобил на бул. „Трети март“ в Монтана.

Лек автомобил „Шевролет Авео“ с монтанска регистрация, управляван от 47-годишен монтански жител, при движение на заден ход удря 72-годишна жена  возеща се на електрически велосипед. На двамата водачи са направени проби за употреба на алкохол, като резултатите са отрицателни. Велосипедистката е прегледана и настанена за лечение в ортопедично отделение на МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" със счупена лява ръка, без опасност за живота.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK