Възпитаниците на Мариана Карпатова пяха в Дома за стари хора - Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

На концерта присъстваха и потребителите на ЦНСТ за хора с умствена изостаналост

Всеки, който тази сутрин минеше край Дома за стари хора в Гоце Делчев, щеше да види срещу удобно насядалите в сенчестия двор обитатели на Дома единадесет деца на възраст от 6 до 12 години. Щеше да чуе звънливите детски гласчета на „Пеещите сърца“, защото това бяха те – възпитаниците на вокалната певица и музикален педагог Мариана Карпатова – брата и сестрата Кан и Елиф Уруч от Корница, Катрин, Зариа, Станислава, Зара, сестрите Гергана и Стефания от Гоце Делчев, Мария от Мосомище, Иван и Елена от София. Отсъстваха само задокеанските участници в тазгодишния Детски музикален лагер, брат и сестра от Калифорния.

За четвърта поредна година „Пеещите сърца“ зарадваха с изпълненията си обитателите на Старческия дом в Гоце Делчев. Хората тук познават и обичат Мариана Карпатова и нейната майка Елена, които са известни и с благотворителната си дейност. През миналата година благодарение на кампанията, която те подеха, двама души от Дома възвърнаха зрението си.

На днешния концерт присъстваха и потребителите на ЦНСТ за хора с умствена изостаналост. Всички те с радост слушаха песните и аплодираха малките изпълнители, а някои от тях дори и потанцуваха.

Приятната среща завърши с най-желаната в горещините почерпка – вкусен сладолед за всички.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK