Фандъкова няма да се кандидатира за преизбиране като кмет на София

Снимка: БГНЕС

Решението взех още веднага след последните избори и го споделих с моите колеги, заяви кметът на София

Кметът на София Йорданка Фандъкова обяви в ефира на Нова телевизия, че няма да се кандидатира за кмет на следващите местни избори. Решението го е взела отдавна, но не го е обявила за да мотивира екипа си да работи усилено през сегашния ѝ етап. 

"Да, това е мое решение, отново ще кажа – отдавна. Много хора знаеха за това, но разбира се, вече е време да бъде обявено и пред всички. Но така или иначе имаме доста работа през следващите месеци", каза Фандъкова.

"Решението взех още веднага след последните избори и го споделих с моите колеги. Разбира се, беше важно да мотивирам целия екип за работа, така че това продължава, мотивирани сме, за да довършим всичко. Имаме доста работа още през следващите месеци. Очакваме 29 нови трамвая да пристигнат тази година. Очакваме 54 нови електробуса, разбира се, за всички нас най-големият, особено за мен, стратегически обект е метрото, което продължаваме."

На въпрос дали вече има определен кандидат-кмет от ГЕРБ, който да се включи в кметската надпревара за столицата, Фандъкова отговори, че "има спекулации", но тя все още не е запозната с официално оповестени и издигнати кандидати от някоя партия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK