Атанас Атанасов: Аферата с Митниците отклонява вниманието от Нотариуса

Снимка: Infomreja.bg

Атанасов критикува и министъра на вътрешните работи Калин Стоянов

Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Това е активно мероприятие, което отклонява вниманието от Нотариуса, защото там има тежки зависимости. Втората цел е да се дискредитира ПП-ДБ предизборно. Това заяви пред БНТ депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов.

Той подчерта, че по информация на ДАНС разработката е започнала преди година. По думите му обаче се задържани бившият главен секретар на МВР и шефката на Агенция "Митници", които не са заемали тези постове тогава.

Атанасов критикува и министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Според него силовият министър си е позволил нещо недопустимо, като е отказал да даде информация за агентурното минало на Мартин Божанов - Нотариуса пред ресорната парламентарна комисия. Депутатът от ПП-ДБ е категоричен, че трябва да стане ясно кой е осигурявал чадър на Нотариуса.

По отношение на предстоящите избори Атанасов заяви, че ПП-ДБ ще се регистрират днес в ЦИК. По думите му са събрани 10 000 подписа. Той отбеляза, че гражданите трябва да решат дали искат да се върнат към статуквото или да продължат реформите. Според него лекарството срещу изборните манипулации е високата избирателна активност.

Атанасов оставя вратата отворена към работа с ГЕРБ след вота, по подчерта, че ПП-ДБ ще се борят да спечелят изборите, а не да са опозиция.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//