Курбани за здраве дават на Голяма Богородица в Разложко

Снимка: Infomreja.bg

Вижте какви събития са заложени в календара на Общината

Община Разлог превърна централен площад “Преображение” в уютен киносалон под звездите, където жители и гости на града се потопиха в света на филмовото изкуство. 

“Лятно кино на открито” Разлог 2023 докосна малки и големи зрители с фантастични, анимационни, семейни и романтични истории, чрез филмовите прожекции на “Шазам. Яростта на боговете”, “Приключенията на мумиите” и “Отново любов”.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК:

Лятната програма на Община Разлог продължава с отбелязването на големия християнски празник Успение Богородично (15 август) с курбани за здраве и празнични концерти в две населени места. 

По обяд на 15 август в храмовете в село Баня, село Бачево и село Годлево ще бъде раздаден курбан за здраве. Празничните програми в село Годлево и село Бачево започват в 19:00 часа.

В програмата в село Бачево участие ще вземат самодейните състави към НЧ "Самообразование 1928", Янко Неделчев и Алекс Бучкова.

Тази събота (19.08.2023 г.) Община Разлог Ви кани на завладяващ спектакъл “Арабски нощи - ритъм, цвят и еуфория”  в 20,30 часа, отново на централен площад “Преображение”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//