Москов поздрави най-силния мъж на Америка - Димитър Саватинов от Гоце Делчев

Димитър Саватинов, снимка: личен архив

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов поздрави лично по телефона Димитър Саватинов, който преди броени дни спечели титлата "Най-силен мъж на Америка 2014".

Градоначалникът отправи на неврокопчанина, живеещ в САЩ, сърдечни пожелания за здраве и още много бъдещи успехи в предстоящите му състезания.

"Всички в Гоце Делчев сме много щастливи от твоята победа и от успехите, които постигаш. Радваме се и се гордеем с теб", каза Владимир Москов на първия чужденец, спечелил титлата "Най-силен мъж на Америка".

На свой ред Димитър Саватинов сподели, че много обича своя град и винаги го носи в сърцето си. Той благодари за голямата подкрепа, която му е оказвана винаги досега от община Гоце Делчев при подготовката за състезания и изрази надежда, че и в бъдеще неговите съграждани ще имат повод да се гордеят с успехите му.

Димитър Саватинов, който е от Гоце Делчев, спечели преди дни престижното състезание «Най-силният мъж в Америка» и сбъдна една от своите големи мечти. Сега неговата мечта е да спечели и титлата за най-силен мъж в света.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK