Четири пожара с материални загуби са гасени в Пернишко

Снимка: Infomreja.bg

Горяха две коли, стопанска постройка и фургон

Лек автомобил е изгорял на автомагистрала „Струма“.  Инцидентът е станал на 08 май, около 15, 00 ч., след втори тунел посока Перник. Причината е късо ел. съединение. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

100 кв. м. покривна конструкция на къща са унищожени при пожар в пернишкото с. Кладница. За инцидента е съобщено та 08 май, около 19, 00 ч. Три екипа от РСПБЗН – Перник реагирали на сигнала. Сградата като цяло е спасена. Причината е строителна неизправност.

Фургон, стопанска сграда и соларни батерии са изгорели вчера, в пернишкото с. Студена. Около 14, 40 ч. е подаден сигнал на тел. 112. Два екипа огнеборци локализирали пламъците. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети. Причината е в процес на установяване.

Досъдебно производство за пожар в лек автомобил е започнато от служители на Второ РУ. Сигнал за горящия „Ситроен“ е подаден вчера, около 02, 30 ч., на тел. 112. Колата се е намирала пред дома на 53-годишният й собственик в пернишкото с. Драгичево. Унищожена е напълно. Причината не е установена, води се разследване.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK