Кирил Петков отхвърли обвиненията в корупционни схеми във всички ресорни министерства

Снимка: Infomreja.bg

Той коментира това след среща с еврокомисаря за правосъдието Дидие Рейндърс

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отхвърли обвиненията в корупционни схеми, които по-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че има във всички ресорни министерства.

В кулоарите на парламента Петков обясни още, че по отношение на ротацията има пълно доверие на Мария Габриел и Николай Денков и ще изчака техните крайни становища:

"Нито стотинка, освен заплатата, която вземем от този парламент. Нямам друг доход, освен точно този и мога да го декларирам и всички проверяващи могат да го направят. Даже бих се радвал да направим така работеща и толкова силна комисия за противодействие на корупцията, че да може цялото българско общество да се довери след като направи проверка на всички политици. Но Найо ми каза да кажа на моя говорител да не се притеснява за спортния министър, че човекът е много чист и прави най-доброто, което може да се направи в тази ситуация".

Кирил Петков коментира това след среща с еврокомисаря за правосъдието Дидие Рейндърс, който определи стъпките за промяна на Конституцията като значителни. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK