Електрохолд отвори клиентски център във Варна

Снимки: Електрохолд

Групата продължава активно да разширява търговската си мрежа извън Западна България

Електрохолд България откри център за обслужване на клиенти във Варна. Така компанията продължава да разширява търговската си мрежа и затвърждава присъствието си извън територията на Западна България, където е съсредоточен основният й бизнес.

Преди месец Електрохолд отвори собствен търговски център и в Пловдив. Присъствието на компанията и в други региони на страната повишава конкуренцията в доставките на електроенергия, като носи по-добри и гъвкави условия и по-благоприятни цени за бизнес клиентите.

„Разширяването на търговската мрежа на Електрохолд е важна част от стратегията ни да бъдем близо до клиентите във всяка точка на България. Вярвам, че това ще бъде от полза както за нашия бизнес, така и за клиентите, защото конкуренцията нараства, а от това печелят най-вече те“, каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България.

Офисът е с модерен и функционален интериор и отговаря на най-високите стандарти за клиентско изживяване. В него клиентите могат да получат персонализирани консултации и да се възползват от пълната гама услуги и продукти, съобразени със специфичните нужди на всеки бизнес. В близките дни предстои пускането на специална оферта за тези, които изберат Електрохолд за свой доставчик на електроенергия.

Търговският център във Варна се намира на бул. Владислав Варненчик 2. Работното му време е от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки делничен ден.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//