На 9 и 10 юли в Югозапада регистрираха 5 ПТП-та

Снимка: Infomreja.bg

Пострадалите са настанени в болници, няма опасност за живота им

На 9 юли около 10:30 часа на път II-19 между Симитли и  Банско товарен автомобил „Рено“ с 35-годишен водач от Якоруда, като не спазва необходимата дистанция от намалящ скоростта си товарен автомобил „Форд Транзит“, го удря в задната му част. След това навлиза в лентата за насрещно движение и удря странично в задната част лек автомобил „Опел Мерива“.

С болки във врата е пострадал водачът на товарния автомобил „Форд Транзит“.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Същия ден около 15:15 часа на  път II-19 в участъка от разклона за село Буково към село Господинци лек автомобил „Пежо“ с 69-годишен водач от Габрово навлиза в лентата за насрещно движение и допуска ПТП с движещ се по нея товарен автомобил „Пежо Бипер“.

В резултат на инцидента са пострадали двамата водачи, като водачът на лекия автомобил „Пежо“ е с фрактура на таза, а водачът на товарния автомобил е с 

охлузни рани по тялото.

Пробите за наличие на алкохол в издишания от тях въздух са отрицателни.

На 10 юли около 13:50 часа на път II-19 между град Добринище и село Места е станало ПТП между лек автомобил „Фолксваген Кади“ с 36-годишен водач от Гоце Делчев и „Фолксваген Шаран“ с 24-годишен водач от Перник.

Пострадали при инцидента са: водачът на лекия автомобил „Фолксваген Кади“, който е с фрактура на четири ребра, разкъсна рана на коляното и контузия на бял дроб, водачът на лекия автомобил „Фолксваген Шаран“, който е с фрактура на дясното стъпало и контузия на гръдния кош, и 56-годишна  пътничка в лекия автомобил „Фолксваген Шаран“, която е с фрактура на таза и разместени прешлени.

Близо 4 часа по-късно на ул. „Младост“ в  Сандански е настъпило ПТП между лек автомобил „Волво“ и лек автомобил „Land Rover“.

При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

А около 19:35 часа същия ден в местността Чесна, землище на Якоруда, мотоциклет „Хонда“ с неправоспособен 37-годишен водач от града е излязъл от пътя и се е преобърнал извън него.

Мотоциклетът е бил без поставени регистрационни табели. 

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отчела наличие на 1,59 промила.

По случая е образувано бързо производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK