Иванов: Идва ред да платим цената за политическата недалновидност

Ще изчакаме окончателните резултати да дойдат утре

"Демократична България" ще коментира резултатите от предсрочните парламентарни избори, но благодари на избирателите си. Това написа лидерът на коалицията Христо Иванов във Фейсбук. 

"Ще изчакаме окончателните резултати да дойдат утре, преди от “Демократична България” да коментираме изборите по същество. Днес обаче искам да благодаря на всички, които не останаха безразлични към съдбата на България и отидоха до урните. Още по-голяма е благодарността ми към онези, гласували с разум и грижа за страната ни и избрали да ѝ дадат шанс да излезе по-силна от кризите", написа Иванов. И продължи: "Благодаря на всеки, надмогнал страховете и притесненията си, за да гласува с мисъл за бъдещето и развитието на България, без да има гаранцията, че избраниците му ще бъдат сред големите победители".

"След тези избори, до които многократно предупреждавахме, че не бива да се стига, получаваме още по-фрагментиран парламент. И, за съжаление, идва ред всички да платим цената за политическата недалновидност, тласнала страната ни към поредните предсрочни избори и пропуснала възможността за навременно обединение на партиите на промяната", категоричен е още Хрисво Иванов. 

На финала на публикацията си Иванов благодари отново на гласоподавателите: "Благодаря на всички Ви, че днес участвахте в определянето на българската съдба. Пътят ни може да е труден, може да е фрустриращ, но е важно да бъде извървян. Няма кой да изведе България напред, ако сами не се погрижим да го направим", заключва той, пише Дарик.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n