Дядо Коледа пристигна с мерцедес в Благоевград и запали празничните светлини

Снимка: Infomreja.bg

И ето че Благоевград изгря празнично!

Благоевград е светъл и празничен!

Официално навръх Никулден бяха „запалени“ коледните светлини на елхата в центъра на града, а коледното градче събра малки и големи на по чаша вино и како.

Специален гост на събитието бе самият Дядо Коледа, който пристигна с ретро мерцедес. Той проправи път през буквално пращящият от хора площад, за да се наслади на концерта пред зала „22-ри септември“.

Дядо Коледа бе придружен от малките си джуджета, които танцуваха на изпълненията на младежи от благоевградските школи. Специални изпълнения имаха и малките ангелчета – балерини от местен клуб.

Дядо Коледа бе заедно със своята малка помощничка – Снежанка.

Празничното настроение започна още с изпълненията на Биг-Бенда с диригент Борис Янев. Точно в 18.30 с обратно броене на всички присъстващи огряха светините не само на елхата, но и на целия площад и коледното градче.

Нека бъдем добри, да си помагаме, да бъдем весели, както повелява Коледа, каза кметът на Благоевград. Той благодари на всички участници и на организаторите от дирекцията по културни дейности към Общината.

След запалването на светлините хората се отправиха към градчето, което за втора поредна година посреща гости. Специално за всички в първата вечер бе раздадено топло какао от учениците от Гимназията по туризъм, които имаха специално отделена за тях къщичка.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК:

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK