Елена Йончева не вярва на Делян Пеевски, но той повярвал в работата й

Снимка: БСП

Тя се оплака, че е била саботирана от лидера на БСП Корнелия Нинова в своята работа в Европейския парламент

"Към момента само съм номинирана за евродепутат, но не съм част от листите за евродепутати от ДПС". Това заяви евродепутатът към момента още от БСП Елена Йончева пред БТВ за издигнатата ѝ номинация за нов мандат от ДПС.

Тя не е изграждала отношение на доверие с Делян Пеевски в личен план, а доверието е към нейната работа. "Моята работа е най-добрата гаранция, че си върша добре работата", каза Йончева. Тя се оплака, че е била саботирана от лидера на БСП Корнелия Нинова в своята работа в Европейския парламент.

Йончева отсече, че ако ГЕРБ са й били предложили нов мандат за евродепутат, нямало да приеме.

Тя обясни, че приема номинацията като признание за добре свършена работа за България. Имам сериозен пробив по редица теми, похвали се тя и обеща да продължи да работи по всички теми за България, ако намери подкрепа и пълната свобода да отстоява каузите, с които се е захвана - пактът за миграция.

"Господин Пеевски ми се обади и ме покани на среща в сградата на Народното събрание. В Европейския парламент много добре работя с депутатите от ДПС - с Илхан Кючюк и заедно работим по теми, важни за България", каза Елена Йончева. По време на срещата си с Пеевски обсъдили миграцията, каналджийството и Антикорупционния закон.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//