Световният ден на думата БЛАГОДАРЯ в ПГ по МСС - Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Учениците благодарят на своите преподаватели

Казват, че днешният ден – 11 януари, е най-учтивият ден в годината. Той е Световен ден на думата БЛАГОДАРЯ!

В красивата актова зала на ПГ по МСС „Пейо Яворов“ в Гоце Делчев са всички преподаватели и служители в училището.Те са тук по покана на учениците, които държат на този ден непременно да изразят благодарността си към тях. Благодарят им за техните грижи и отдаденост на професията, за търпението и добронамереността, за подкрепата и вярата, която им вдъхват, за помощта да открият себе си, своето призвание, и да тръгнат по верния път в живота…

Вълнуващо звучи и стихотворението в акростих, написано за днешния ден от деветокласника Борислав Минчев. В него той изказва благодарност към Бога, който дарява любовта си на хората.

Признателното си отношение учениците изразяват и със специално подготвени персонални колажи, които извикват много усмивки и добро настроение. Заедно с колажа, те връчват на всекиго и малка торбичка с лавандула, придружена с мъдро послание.

А на своя директор – Ангел Живков, освен закачлив колаж, връчват и книгата „Лидерите“, художествена документалистика от Ангел Кунев.

От своя страна, директорът също благодари на учениците. Пожелава им  винаги да носят доброто в себе си, да се учат прилежно, подготвяйки се за времето, когато по-възрастните, в това число и техните учители, ще разчитат на тях.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK