Директорът на СУ „Никола Вапцаров“ - с. Бенковски, Съби Хаджиев: Честит 24 май!

Снимка: Infomreja.bg

Честит празник на духовността!

Честит празник 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската писменост!

Днешният ден е един велик, уникален български празник и всички, които са призвани да се трудят в учебните заведения и в отговорни наши институции, не бива да пестят думи и да не изразяват своето възторжено отношение към всички български учители, творци, журналисти, научни работници, читалищни дейци и всички онези радетели за популяризирането на българския дух. 

Те заслужават всеобща почит за въздигането на просперитета на нашата държава и на нашия народ чрез делото на светите български първоучители Кирил и Методий, те са допринесли и допринасят за нашата грамотност, за да можем да контактуваме с цял свят, да правим открития, да се вписваме на най-необикновени места. Това не бива да е скромност, това е гордост и триумф за нацията ни, особено в моменти на кризи. 

Уважаеми колеги учители, пазете този свят ден, защото вие сте избрали най-прекрасната професия - да давате светлина на децата на България, да разгаряте огъня в сърцата им за знание, да отваряте очите им, да ги повеждате по необятния и изумителен път на познанието, затова днес всички ви дължат поклон!

Бъдете благословени, бъдете творци в просветителската си работа – обществото има нужда най-много от вас!

 

Съби Хаджиев

Директор на СУ „Никола Вапцаров“ - с. Бенковски

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//