Акция "Дрога" в Благоевградско: Задържаха дилъри

Снимка: МВР, архив

Провериха и магазин с фалшиви стоки в Гоце Делчев

На 3.11. в Благоевград, криминалисти от областната дирекция са задържали 28-годишен благоевградчанин, у когото открили около 1,93 грама канабис и 39-годишна жена от града, у която намерили около 4,22 грама канабис.

От полицейските служители са предприети незабавни действия, в резултат на които е задържан 33-годишен мъж от Благоевград, който разпространил наркотика.

В обитаваното от него жилище те открили: електронна везна, около 16 топчета, съдържащи общо около 33,6 грама канабис и полиетиленов плик, съдържащ около 797 грама зелена тревиста маса, реагираща положително на канабис.

В хода на работата по случая са проверени три адреса и шест автомобила, като общото количество на намерения канабис е около 836,75 грама и е иззета сумата от около 8 240 лева. Уведомена е ОП-Благоевград и е образувано досъдебно производство.

На същата дата в с. Махалата, общ. Струмяни, е извършена проверка на къща и прилежащо към нея дворно място с оранжерия, като в оранжерията са открити няколко стръка суха тревиста маса, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 100 грама. 

Входа на акцията в Благоевград е проверен магазин за продажба начанти и обувки, в който са намерени около 23 чифта маратонки, около 51 чанти и портмонета и шест шапки.

В магазин за дрехи в Гоце Делчев, от органите на реда са открити около 25 спортни комплекта, носещи запазени търговски марки, без разрешение на правоносителя.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK