Слънчева събота

Снимка: Infomreja.bg

Повишение на температурите, максимални между 16 и 21 градуса

Днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове в отделни райони ще има слани. Ще духа слаб, в Източна България до умерен югозападен вятър. Дневните температури ще се повишават и максималните ще бъдат между 16° и 21°, малко по-ниски по Черноморието, в София - около 16°.

В планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността над масивите от Западна България. Ще духа умерен северозападен, след обяд - югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 2°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, след обяд - до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 12°-15°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, след обяд по северното крайбрежие ще се усили до 3 бала.

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е по-ниско от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 24 мин. и залязва в 18 ч. и 43 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 33 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 04 мин. и изгрява в 17 ч. и 03 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK