БСП – Кюстендил, откри предизборната си кампания: Ние сме единствените, които не излъгахме хората

Снимки: БСП

Изборът трябва да бъде в името на по-достоен живот на всички българи!

БСП – Кюстендил, откри предизборната си кампания в голямата зала на читалище "Братство". Десетки бяха присъстващите членове и симпатизанти, които бурно аплодираха кандидатите на народни представители от Коалиция „БСП за България“ за 10 МИР – Кюстендил.

На срещата бяха представени кандидатите за 50-я български парламент, с водач Николай Каварджиклиев - финансист, изпълнителен директор и член на УС на банки и застрахователни кампании.

Втора в листата на „БСП за България“ е Десислава Разсолкова от Кюстендил - финансист, работи в банковия сектор, общински съветник, председател на младежката организация на БСП Кюстендил, зам.-председател на ОС на БСП Кюстендил.

Трети е Ивайло Петров  от Дупница - общински съветник, експерт в областта на човешките ресурси.

Под № 4 е Любослав Любомиров Ковачки – икономист, член на Младежката организация на БСП Кюстендил. Петата позиция е за Теодора Йорданова – магистър по финанси и банково дело, шести е Илиан Дойчев - педагог, под № 7 е Христо Цуцумански - общински съветник, бакалавър по икономика на туризма и експерт по национална сигурност, осми е Христо Тодоров - бизнесмен, управител на хотел-ресторант.

„БСП сме единствените, които не се подадохме на сглобки и договорки, не излъгахме хората, които ни гласуваха доверие, няма да ги излъжем и сега. Изборът трябва да бъде в името на по- достоен живот на всички българи, защото здравето, образованието на нацията, българските семейства, работните места в България, трябва да бъдат защитени в името на бъдещето на България“, категорични са кандидатите за народни представители от „БСП за България“.

ЗА ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ В МИРНА ЕВРОПА с бюлетина №24!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//