Димчо Димчев от ПП „Възраждане“: Крайно време е българите да бъдем чути, затова излезте и гласувайте

Снимки: ПП "Възраждане"

Бъдещето ни може да бъде доста мрачно, ако абдикираме от правото си да го определяме сами, заяви кандидатът за народен представител

ПП „Възраждане“ продължава активно кампанията си в област Кюстендил, а и извън района. Кандидатката за Европейски парламент от Възраждане – Мира Миркова ще проведе няколко срещи в област Ловеч, стана ясно днес.

Вчера настоящият народен представител – Димчо Димчев бе в Кочериново, където заедно с местната кандидатка от листата на ПП „Възраждане“ за народни представители – Любка Джонова, агитираха в малката община. Малко по-късно Димчев и Виктор Мантарков, който е под № 4 в листата на „Възраждане“ за парламент, бяха на отворена среща в село Усойка, община Бобошево.

Срещата продължи близо 2 часа, а местните жители имаха възможност не само да чуят идеите на възрожденци, но и да изкажат болката си. Цветомира Маринова – председателката на „Възраждане“ - Кюстендил, Мартин Маринков и други активисти от структурата в областния град, продължиха срещите си с граждани на Кюстендил. Утре възрожденци ще бъдат в община Трекляно в ранния следобед, където ще продължат срещите си със симпатизанти.

"Крайно време е българите да бъдем чути! Затова излезте и гласувайте на 9-и юни с бюлетина №12, защото бъдещето ни може да бъде доста мрачно, ако абдикираме от правото си да го определяме сами.

България в момента намира средства за бежанци, изграждаме инфраструктура за настаняване на нелегални имигранти, а не можем да решим собствените си проблеми. Крайно време е да обърнем внимание на нашия народ, оставен да мизерства в малките общини, където средната заплата и стандарта не се доближават дори минимално до този в София, да кажем“, обяви водачът на листата на ПП „Възраждане“ за 10 МИР – Кюстендил, Димчо Димчев.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//