Росен Желязков: Нашата цел е доходите на българите да достигнат 80% от европейските

Снимки: ПП ГЕРБ

Той допълни, че България е изгубила много възможности заради боричканията в правителството

„За следващите 4 години доходите на българите ще стигнат 80% от европейските.“, това заяви водачът на листите за 1 МИР – Благоевград и за Европейски парламент Росен Желязков на събитие в благоевградското село Церово, на което присъствах областният координатор на ГЕРБ и кандидат за евродепутат Андрей Новаков и кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев и Красимир Керезов. На срещата присъстваха и общинските ръководители на Благоевград и Банско  Атанас Камбитов и Александър Мацурев както и кметът на с. Церово Иван Саков.

Росен Желязков обясни, че при влизането на България в Европейския съюз доходите са били 40%, а сега са около 60-62% и допълни, че ГЕРБ са доказали, че могат да изпълняват поетите ангажименти.

„Важно е следващото правителство да съумее да възстанови загубената преди 3 години връзка между централната и местната власт. Знаем вашите проблеми, свързани с водопровода и канализацията, с възстановяването на читалището. Точно затова трябва средствата да достигат и до малките населени места. Сигурен съм, че ще следващото правителство с водеща сила ГЕРБ ще го направи.“, каза още Росен Желязков.

Той изтъкна, че ГЕРБ е партия, която иска нещата да се случват, а не да дават празни надежди.

„Преди няколко години дойдоха едни млади и учени момчета, наръсиха обещания на килограм. Но животът не само не се подобри, а застина. Ние сме единни и обединени, имаме обща цел – хората да живеят по-добре и да се възползват повече от възможностите, които дава Европейския съюз.“, завърши Росен Желязков

„Росен Желязков е водач за цялата страна за Европейския парламент. Той е човек, излъчван пет пъти от Благоевград за народен представител. За първи път нашата област имаше човек на най-високата позиция в държавата – председател на Народното събрание. През годините Росен Желязков е обиколил всички населени места от областта и знае проблемите, знае и как могат да бъдат решение“, това каза областният координатор на ГЕРБ и трети в листата за евродептуати Андрей Новаков.

Той допълни, че България е изгубила много възможности заради боричканията в правителството – загубени пари за осветление, за улици, за тръбопровод.

„Важно е да имаме и депутат от Благоевград, негова лична кауза ще бъде да работи за селата, а аз да помагам.“,  каза още Андрей Новаков.

„ Аз съм кандидатът на Благоевград. Проблемните в общианта са много. Важно е да има народен представител, който да изисква. Време е Благоевград да върне своя блясък. Ще дам всичко от себе си. Подкрепете не само мен, но и листатв за Европейски парламент. Важно е кого изпращаме там.“, с тези думи се обърна към жителите на с. Церово Илиан Георгиев.

Кметът на с. Церово Иван Саков призова на изборите да се гласува с номер 22 за ГЕРБ, за да може България да се развива.

„Добрият вариант за нас и нашите деца е ГЕРБ.“, каза още той.

„5 години нищо не се прави. Ние сме доказали, че можем да работим. Ще поема ангажимент през министерството да се ремонтира покрива на читалището.“, каза Атанас Камбитов

Той допълни, че е важно да има правителство и да се направи така, че селата от общината да могат да кандидатства по програми за развитие на селски райони.

По-рано през деня кандидатите за евродепутати Росен Желязков и Андрей Новаков, заедно с кандидатите за народни представители Илиан Георгиев и Красимир Керезов посетиха винарска изба „Логодаж“, където се запознаха с проблемите на сектора и обсъдиха предизвикателствата пред бранша.

* Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//