Любовта на Емине и Джемал сроди две големи фамилии в Краище и Горно Краище

Снимки: Личен архив

Над 3000 души се веселиха на сватбеното им тържество в центъра на Краище

В истински празник се превърна съботният ден за белишкото село Краище, което Емине Аянска и Джемал Тупев избраха за сватбеното си тържество.

Младото семейство сподели любовта си с над 3000 души, които се веселиха до късно в центъра на селото. Гости имаше не само от община Белица и област Благоевград, но и от цяла България.

Емине е от Горно Краище, Джемал - от Краище, а любовта им успя да сроди двете им големи фамилии.

Бащата на булката – Сабри Аянски, е бизнесмен, собственик на хранителния магазин „Аянски“, Джемал също е от известен род в Краище.

Емине тази година бе абитуриентка. Тя и Джемал се запознали във Фейсбук, а 4 години по-късно решили да се оженят и да станат семейство.

Двамата бяха затрупани с подаръци и благопожелания, а най-големия дар направи Сабри Аянски, който изненада влюбените с луксозен лек автомобил.

За настроението на гостите се погрижи окестър „Якоруда“ и талантливата народна певица Ати Молова, която нашумя с участието си в „Гласът на България“.

Хората в селото коментираха, че досега не е имало толкова многолюдна, весела и забавна сватба, с много танци и игри. Впечатляващ бе и финалът на тържеството – 10-минутна пищна заря, която украси и озари небето над Краище.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//