ГЕРБ - СДС регистрира листата си в Кюстендил, водач отново е Христо Терзийски

Снимки: ГЕРБ - Кюстендил

Всички в листата на ГЕРБ - СДС са семейни, с деца и с професионална реализация зад гърба си

Коалиция ГЕРБ - СДС за област Кюстендил регистрира в РИК листата си с кандидати за народни представители за извънредния вот на 2 април. Силният и успешен отбор, който печели четири поредни парламентарни избори в област Кюстендил, отново е с водач Христо Терзийски. Бившият министър на МВР и народен представител внесе документите за регистрация заедно с областния координатор Даниел Данчев и останалите от листата.

“Отново залагаме на ядрото от местни кандидати, което с вашата категорична подкрепа постигна 4 поредни изборни победи в област Кюстендил! Подсилени сме и с няколко нови попълнения от доказани и авторитетни професионалисти. И всички сме изключително мотивирани да работим за България!”, заяви Христо Терзийски.

Втори в листата е Даниел Александров - европейски и световен шампион по борба. Александров е от Дупница, част е от младежката структура и е треньор по борба.

На трето място е Михаела Крумова - адвокат, бе председател на Общински съвет - Кюстендил и народен представител в 45-ото НС. Крумова е общински ръководител на структурата в Кюстендил и член на Контролната комисия на политическата сила.

Радослава Чеканска от Дупница е четвърта в листата. Чеканска бе народен представител в 44-ото НС, заемала е поста зам. областен управител на Кюстендил и е експерт в сферата на образованието.

Елка Лукарска - Ангелова от община Кочериново е пета. Тя е стоматолог по професия и общински съветник. Десислава Александрова е под номер шест и е представител на община Бобов дол. Работи като учител, член е на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ и е била общински съветник в местния парламент. Новото попълнение в листата е Любомир Георгиев от Сапарева баня. Той е зам.- председател на Общинския съвет, дълги години е работил като мениджър в сферата на туризма. Два мандата е бил и общински съветник.

Осмият в листата също е ново лице - Иван Каназирски от община Бобошево. Той също е експерт по сигурност. С юридическо образование е, работил е 20 години в системата на МВР.

Всички в листата на ГЕРБ - СДС са семейни, с деца и с професионална реализация зад гърба си. “Това са сериозни хора, последователни в действията си, трудолюбиви. Доказали са се като професионалисти и като личности. Обичат родните си места и ще работят, за да ги развиват и да защитават интересите на своите съграждани”, коментира Даниел Данчев, областен координатор на ГЕРБ за Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK