Павел Стоименов: Честит 24 май! Време да изградим светло бъдеще за България!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Поздравителен адрес от Павел Стоименов – кандидат за народен представител и водач на листите на коалиция „Център“ в област Благоевград и Плевен:

Честит 24 май! Честит Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност!

Този ден е символ на духовност, образование и културно наследство, което ни обединява и ни прави горди потомци на великите ни просветители.

Искам да изразя своята дълбока признателност и уважение към всички учители, просветни и културни дейци, които с всеотдайност и упоритост продължават делото на Кирил и Методий. Вашата работа е неоценима за бъдещето на нашата нация и за запазването на българската идентичност.

Дълбок поклон пред Вас!

Днес празнуваме не само Деня на светите братя Кирил и Методий, но и Деня на Благоевград. Град, който винаги е бил средище на култура и образование.

Скъпи благоевградчани, нека помним и почитаме нашите корени, да предаваме знанието и традициите на бъдещите поколения. Време да изградим светло бъдеще както за нашия град, така и за България, опирайки се на богатото ни културно наследство и показвайки непримиримия дух на нашите духовни учители.

Честит празник!

Обединението ЦЕНТЪР се явява на парламентарните избори под номер 8.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КАНИДАТИТЕ НА ЦЕНТЪР В ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД ТУК

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//