Достойно представяне за кюстендилски ученици на международния турнир „Математика без граници“

Снимки: НУ "Св. Климент Охридски" - Кюстендил

От НУ „Св. Климент Охридски” - Кюстендил, право на участие имаха 5-ма ученици

От 6 до 8 август в Несебър се проведе VIII-мия международен математическия турнир „Математика без граници”. В състезанието взеха участие 866 ученици от 1 до 12 клас от цялата страна.

За участие във финалния кръг на състезанието се допускат ученици представили се отлично в предишните три кръга. От НУ „Св. Климент Охридски”, гр. Кюстендил право на участие имаха 5-ма ученици. Трима от тях успешно се пребориха за бронзовото отличие.

Рая Пенева от IV клас, Аделина Йорданова и Симона Тасева от II клас получиха бронзови медали. Дая Каменова и Иван Йовчев получиха сертификати за участие.

Госпожа Даниела Бекова, както и други учители от страната бяха наградени с плакет за мотивиращата си роля в успешното представяне на учениците.

Благодарим на родителите, поели участието на децата във финалния кръг на състезанието, обявиха от учебното заведение в Кюстендил.

Организатори на турнира са Фондация „Математика без граници”-България, Научно-образователен център „Innovation”- Казахстан със съдействието на община Несебър и СУ „Любен Каравелов”, гр.Несебър.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK