Радослав Ревански и Ибраим Зайденов участваха в митинг събора в местността Демир баба теке

Снимки: ДПС

Традиционният възпоменателен събор се проведе вчера край Исперих

Кметът на община Белица и член на ЦОБ на ДПС - Радослав Ревански, и председателят на Младежко ДПС и кандидат за народен представител - трети в листата на ДПС за Благоевградска област - Ибраим Зайденов, взеха участие в традиционния възпоменателен митинг събор, който се проведе вчера в местността Демир баба теке край Исперих.

“Няма изградена магистрала, която да свързва Южна и Северна България, но ние пътуваме по най-емоционалната магистрала, която изгради господин Доган, а именно ДПС”, каза Радослав Ревански по време на митинга. 

Събитието, което се организира от Общинския съвет на ДПС-Исперих, тази година съвпадна с предизборната кампания за народни представители за Български и Европейски парламент.

Гости на събора бяха председателят на ДПС доц. д-р Джевдет Чакъров - водач на листата за народни представители от 18 МИР Разград, водач на листата за представители на ДПС в Европейския парламент и всички представители на кандидатските листи за област Разград и за Европейски парламент.

Празникът бе уважен и от много гости от страната и чужбина. Фолклорни състави от Североизточна България представиха своите изпълнения на десетките хиляди присъстващи членове и симпатизанти на Движението за права и свободи. 

Тази година посланието на ДПС бе за добруването, уважението и просперитета на хората в България.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//