Младеж загина при ПТП във Варненско, а кола се вряза в спирка и рани 4-ма

Снимка: Infomreja.bg

По всички случаи са образувани производства

24-годишен младеж от с. Любен Каравелово загина при ПТП, а спътникът му на 20 години, негов съселянин, е настанен в болница, с множество фрактури, без опасност за живота.

Нелепият инцидент се е случил вчера, около 16.37 часа на 12 км от изхода на Варна в посока Добрич.

По неясни причини към момента, загубилият живота си мъж е управлявал лек автомобил „Фолксваген“, като внезапно е навлязъл в лентата за насрещно движение и се удря челно в товарен автомобил.

От сблъсъка са леко пострадали още три коли, които са се разминали само с материални щети.

Три часа по-късно, на основен булевард в града, лек автомобил „Мерцедес“ се врязва в автобусна спирка и помита чакащите на нея четирима пешеходци.

Водачът – 20-годишен варненец, при маневра завой наляво поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и предизвиква инцидента на автобусната станция.

Пострадалите са: египетски гражданин на 39 години, който е с фрактура на дясна подбедрица; жена на 57 години със скъсани връзки на колянна става; 64- годишна варненка изкълчена раменна става и разкъсно-контузни рани и жителка на морската столица на 79 години, която е със счупване на кости на стъпалото.

Първите трима са настанени в болнично заведени, а най- възрастната е освободена за домашно лечение, като всички са без опасност за живота.

Пробите за алкохол и наркотични вещества на водача са отрицателни и е задържан за срок до 24 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//