Двама 17-годишни младежи притежавали канабис, а 53-годишен мъж- кокаин

Снимка: Infomreja.bg

Проверките са извършени в Разлог, Симитли и Сатовча

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества бе проведена от полицейски служители на ОДМВР –Благоевград.

При извършена на 14 юни около 21:10 часа на ул. „Гоце Делчев“ в Разлог проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 33-годишен водач от града,пътник в автомобила (17-годишен) е изхвърлил топче от станиол, съдържащо около 1 грам тревиста маса - канабис.

Около 22:30 часа на същата дата в района на ул. „Христо Ботев“ в Симитли от полицейски служители на Второ РУ-Благоевград, е проверен 53-годишен мъж от града. У него е намерен и иззет найлонов плик с прахообразно вещество, което след направен на място полеви тест е реагирало положително на кокаин с тегло около 0,65 грама.

В хода на извършена на 15 юни в Сатовча проверка на лек автомобил „Тойота Корола“ с 18-годишен водач от селото, у 17-годишен пътник в автомобила полицейските служители открили топче с около 1,5 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.  

Работата продължава.    

                                                                                                                                                                                 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK