"Вдъхновени от Рила и Пирин" ентусиасти дадоха началото на зимните празници

Снимка: Община Банско

За първи път бе открит Туристически етнокомплекс

Днес в Банско беше открит първия по рода си „Туристически етнокомплекс „Вдъхновени от Рила и Пирин”, чиято цел е да стимулира участието в комуникационните кампании: „Б2Б Срещи на партньори”.

Община Банско подкрепя и партнира на Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма. Смятаме, че е изключително важно да се насърчи търсенето и предлагането на регионални и местни стоки, услуги и регионални туристически продукти в различните Б2Б проекти, заяви в приветствието си секретарят на Общинската администрация Иван Докторов. Смятам, че културните прояви, реализирани чрез регионален Етно комплекс и Етно пътеки на територията на общината, ще допринесат за утвърждаването на Банско като целогодишна туристическа дестинация. С общи усилия и партньорство в туристическия бизнес можем да реализираме висока добавена стойност за регионалните и местните стоки, услуги и туристически продукти, допълни той.

Партньорството с Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма от страна на Община Банско, като център за регионално и междурегионално сътрудничество, е израз на стремежа да се подпомогнат местните икономики чрез туризма, да се промотира и рекламира големия потенциал на общината, съобщават от Общината.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK