Земеделецът Димитър Тасков ще се кандидатира за кмет на Кюстендил

снимка№1: Димитър Тасков, снимка №2: параклисът в с. Скриняно, снимки: infomreja.bg

Земеделецът Димитър Тасков ще се кандидатира за кмет на Кюстендил. Той е бивш директор на най-големия търговски обект в града по времето на социализма-ГУМ, както и ексобщински съветник. Сега Тасков ще се впусне в предизборната битка с подкрепата на БЗНС "Александър Стамболийски". Той признава, че идеята му е да привлече внимание  към позагубилия своя обществен  престиж и политическа роля земеделски съюз. 

Другата му надежда е по време на кампанията, когато се дават много обещания, а и пари, ръководството на БЗНС да му помогне със средства за довършване на изграждащия се в с. Скриняно параклис “Свето Успение Богородично”,  който е готов на груб строеж, но има нужда от още доста пари, за да бъде довършен и изографисан. Димитър Тасков е един от инициаторите за издигането на селската черква и ще смята за добре свършена своята мисия, ако съдейства идеята да бъде реализирана докрай.

"За мен е важно в първата фаза на местния вот да покажем, че БЗНС “Александър Стамболийски” е още жив и че има хора, готови да отстояват неговата кауза дори във времената на тотално политическо объркване и манипулиране", обобщава намеренията си  земеделецът.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK