В почивните дни регистрираха редица случаи на шофиране след употреба на алкохол

Снимка: Infomreja.bg

А млада жена от Гоце Делчев кормувала дрогирана

На 15 октомври около 23:05 часа по ул. „Княз Борис I“ в Петрич 24-годишен от града е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с наличие на 2,29 промила алкохол в издишания въздух.

Същото е констатирано на следващия ден около 00:40 часа в село Черниче, община Симитли. С 1,52 промила алкохол е шофирал 43-годишен от Симитли. Той е седял зад волана на лек автомобил „Воксхол Зафира“.

На 16 октомври около 03:30 часа на АМ „Струма“ между ГКПП „Кулата“ и Сандански 49-годишен водач от Симитли е управлявал товарен автомобил „Ман“ с наличие на 1,90 промила алкохол в издишания въздух.

На другия ден около 03:50 часа по пътя между село Първомай и ГКПП „Златарево“ 21-годишен от село Габрене е управлявал лек автомобил „БМВ“ с  2,50 промила алкохол.

Също вчера около 21:00 часа по ул. „Плиска“ в  Банско 46-годишен от същия град е шофирал лек автомобил „Опел Вектра“ с наличие на 3,40 промила алкохол в издишания въздух.

А около 14:40 часа на вчерашния ден на пътя между селата Господинци и Буково полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, са спрели за проверка лек автомобил „Форд Фокус“ с 26-годишна водачка от Гоце Делчев.

В хода на проверката е установено, че същата шофира след употреба на наркотични вещества.

По случая е образувано бързо производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK