Музикални таланти се борят за участие в пролетен лагер в Бачево

Снимка: Infomreja.bg

Община Разлог поема разходите за три деца

През месец май село Бачево приветства “Звезден пролетен лагер” 2023, организиран от Музикално студио “Viva Records” VIVA by Hristiyana Dankova, със съдействието на Община Разлог.

В периода от 18 до 21 май в комплекс “Русалиите” млади таланти, на възраст между 7 и 18 години, ще вземат участие в творчески, пролетен лагер и ще развият своя потенциал, в изцяло професионална среда, чрез Workshop-и по вокално, актьорско и танцово майсторство.

Екипът на “VIVA RECORDS” са подготвили и допълнителни изненади, като Workshop по Музикален PR и реклама и Гост-Звезда Изненада за всички записали се.

Тази година, сътрудничеството между Община Разлог и Музикално Студио “Viva Records”, ще даде възможност на талантливите деца от Разлог, Баня, Бачево, Добърско, Долно Драглище, Годлево, Горно Драглище и Елешница да се присъединят към звездното приключение, а ТРИ от тях, ще станат част от лагера, напълно БЕЗПЛАТНО.*

Организаторите привестват всички изгряващи таланти, на възраст между 7 и 18 години, занимаващи се с поп и джаз пеене и имащи минимален опит на сцена, които са готови да се забавляват три дни в приятелска среда. 

 Предизвикателството към кандидатите e да изпратят кратък клип на свое LIVE-изпълнение, в срок до 7 април 2023 година, на email: [email protected], като могат да получат повече информация на тел. 0893607589.

*След оценяване на изпратените клипове от компетентно жури, Община Разлог ще поеме разходите за участие на 3 изгряващи звезди от общината.

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK