Водач от Благоевград блъсна 73-годишна пешеходка

Снимка: Infomreja.bg

А водачка от София причини лека травма на 2-годишно момиченце

На 14 януари около 11:55 часа на ул. „Полк. Дрангов“ в Благоевград лек автомобил „Фиат Пунто“ с 33-годишен водач от областния град е блъснал 73-годишна пешеходка от града, която е пострадала с фрактура на тазобедрена става и на лявото рамо.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 15 януари около 12:25 часа на път II-84 между Разлог и Якоруда лек автомобил „Ситроен Ксара“ с 48-годишна водачка от Якоруда на ляв завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил „Мерцедес“.

С белодробен пневмоторакс е пострадала водачката на лекия автомобил „Ситроен“, която е настанена за лечение в МБАЛ-Разлог.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На следващия ден около 02:45 часа във Второ РУ-Благоевград, е съобщено, че на Е-79 в Кресненското дефиле е изоставен лек автомобил „Ауди“, който е ударен на няколко места и е със значителни материални щети.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград.

Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

Същия ден  около 12:25 часа на ул. „Малашевска“ в Сандански лек автомобил „Тойота“ с 47-годишна водачка от София, движейки се на заден ход при излизане от паркинг, е блъснал преминаващо 2-годишно момиченце, което е получило охлузване на единия крак.

На детето е извършен медицински преглед и е освободено за домашно лечение.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK