Наградиха победителите от конкурса „Кюстендил – това е моят град - 2022“

Снимки: ОДК - Кюстендил

След церемонията по награждаването детският празник продължи с интересни игри и арт работилници

Много усмивки, радост и весело настроение имаше на официалната церемония по връчване на наградите и грамотите на победителите от традиционния конкурс "Кюстендил - това е моят град - 2022", организиран от Обединен детски комплекс - Кюстендил и Община Кюстендил.

Директорът на ОДК - Бойко Малинов, честити празника на всички деца, родители, учители и граждани на Кюстендил, които бяха на събитието. Той започна церемонията по награждаването с пожелания за много творчески и житейски успехи на тазгодишните абитуриенти, като им връчи грамоти и награди "Оскар" за дългогодишното им участие в педагогическите форми на ОДК - Кюстендил и постигнатите високи резултати.

Церемонията продължи с награждаването на отличените от общинския конкурс. Отличията връчиха Нели Петкова - директор на Дирекция "Култура, образование, младежки дейности и спорт, г - жа Лалка Илиева, старши експерт в РУО - Кюстендил и г- н Малинов.

Водещи и модератори на церемонията бяха учителите при ОДК - Кюстендил, г -жа Ани Кръстева - ръководител на Театралната школа , г - жа Любка Радкова - ръководител на Школата по изобразително и г - жа Катя Борисова - ръководител на клуб "Приложно изкуство".

След церемонията по награждаването детският празник продължи с интересни игри и арт работилници, анимация и забавен куклен театър.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK