Кражби, вандалщина и заплахи - само за три дни в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg

Полицейски служители работят по получени сигнали за извършени кражби

Поредица престъпления са регистрирани в Пиринско през изминалите почивни дни.

В РУ-Гоце Делчев е съобщено, че е отнет лек автомобил „Мицубиши“, паркиран пред частен дом в Гоце Делчев, отключен и с поставен ключ в контакта на таблото. От работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни действия, в резултат на които автомобилът е открит в района на ул. „Г. С. Раковски“ в града и е задържан 30-годишният извършител на деянието.

Полицейски служители работят по получени сигнали за извършени кражби от от два леки автомобила, паркирани в ж.к. „Еленово“ в Благоевград. От лек автомобил „Опел Астра“  са отнети моторна резачка, соларна лампа и клещи, а от лек автомобил „Дачия Докер“ - бормашина.

От офис на куриерска фирма в Благоевград е извършена кражба на пратка с четири автомобилни гуми, както и плик със сумата от около 150 лева.

В обедните часове на 20.11. е съобщено за това, че са увредени лек автомобил „Шкода Фабия“ и товарен автомобил „Опел Комбо“, паркирани на паркинг пред жилищен блок в ж.к. „Еленово“. На лекия автомобил „Шкода Фабия“ са срязани четири гуми и е спукано предното панорамно стъкло, а на товарния автомобил „Опел Комбо“ са срязани двете гуми и е счупено задното стъкло.

На 19.11. е образувано досъдебно производство за извършено престъпление за това, че чрез телефонно обаждане, 31-годишна жена от Сандански е получила заплахи за живота и здравето на неин близък роднина. От работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни издирвателни мероприятия, като е установен и задържан 43-годишният извършител. Същият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK