Заловиха наркодилъра на Панагюрище

Снимка: Infomreja.bg

В къщата му имало синтетичен канабиноид, подготвен за разпространение

Четирима са задържани за разпространение или притежание на наркотици през изминалото денонощие. Това е станало по време на полицейска операция по противодействие на разпространението на дрога на територията на гр.Панагюрище. В акцията са взели участие криминалисти от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик, и колегите им от група „Криминална полиция“ при РУ-Панагюрище.

Снощи екипите извършили проверка на къща, обитавана от 31-годишен жител на средногорския град. Вътре органите на реда открили неголямо количество синтетичен канабиноид, който бил подготвен за разпространение. Оказало се, че мъжът е дилър за района на града и близките населени места от общината.

В хода на предприетите действия на различни места в града са задържани още трима мъже на възраст между 22 и 39 години. У тях криминалистите също открили различни количества синтетичен канабиноид. Всички са задържани за срок от 24 часа в ареста на РУ-Панагюрище. Спрямо тях са образувани досъдебни производства.   

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK