Крадци "сложиха ръка" на ловни пушки, пари, документи и регистрационни табели

Снимка: Infomreja.bg

От къща в Коларово задигнали около 3 000 лева

На 13 март в РУ-Петрич, е получен сигнал за кражба на две законно притежавани ловни  пушки от частен дом в село Дреново, община Петрич. От работещите по случая полицейски служители на РУ-Петрич, са предприети незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които е установено, че извършители на деянието са двама мъже на 20 и 23 години от същия град.

Крадците са задържани със заповед за задържане до 24 часа. В хода на работата по случая са открити и инкриминираните вещи. Уведомена е компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

В Първо РУ-Благоевград, е съобщено за това, че в следобедните часове на 11 март от частен дом в село Рилци, община Благоевград, е отнето портмоне със сумата от около 200 лв. и лични документи.

По случая е образуван заявителски материал.

В същото Районно управление работят по установяване на извършителя на кражба от заведение за бързо хранене в Благоевград.

Между 16:00 часа на 12 март и 18:30 часа на следващия ден неизвестен извършител е проникнал в заведението и е отнел монетник със сумата от около 100 лева.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Вчера в РУ-Петрич, е съобщено за това, че в обедните часове на същата дата от къща в с. Коларово, община Петрич, е извършена кражба на около 3 000 лева.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

В периода от 11 до 13 март от лек автомобил „Фолксваген Голф“, паркиран в Благоевград, са отнети две регистрационни табели. По случая е образуван заявителски материал.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK