Задържаха мъж, блудствал с 8-годишно момиченце

Снимка: Infomreja.bg

Случаят е от Добрич

8-годишно момиченце стана жертва на блудство. Детето изчезва на 3-ти август по обяд от центъра на града и е открито на следващия ден. Разследващите установили, че 40-годишен мъж е подлъгал детето и го е отвлякъл в близкото село Плачидол, където работел в кравеферма.

По време на престоя си там, момиченцето е връзвано и с него са извършени блудствени действия. Мъжът е задържан. Той е познат на криминалистите за извършени множество кражби. Детето е от многодетно семейство, отглеждано от самотна майка. Втв фаталния ден, заедно с двете си сестри, решава да поиграе в центъра на града, докато майката е на работа. Останалите момичета не забелязват кога изчезва.     

“Около 13 часа пострадалото дете се приближава до обвиняемия, който по същото време се намирал в центъра на града и е поискало от него 1 лев, за да се качи да играе на люлките. Обвиняемият дава на детето 1 лев, след което му предлага да му купи сладолед, хваща го за ръка и се отправят към района на автогарата в град Добрич. След това стигат до село Плачидол, където той работи. Отива в кравефермата, за да изпълни служебните си задължения. Около 20 часа се връща при детето в стаята, детето започва да плаче, да търси майка си. Той го завръзва и извършва блудствените действия с него”, каза говорителят на районната прокуратура в Добрич - Даниел Илиев, цитиран от Нова телевизия. 

На мъжът са повдигнати 2 обвинения – за блудство с малолетно лице, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 6 г., както и за противозаконно лишаване от свобода на малолетно лице, за което предвижда наказание от 3 до 10 г. лишаване от свобода.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK