За заместник-областен управител на Благоевград е назначен Стоян Христов

Снимка: Infomreja.bg

Продължава назначаването на нови заместник областни управители

Със заповеди на министър-председателя Стефан Янев са назначени нови четирима заместник областни управители. 

За заместник областен управител на Област Благоевград е назначен Стоян Христов. Същата длъжност той е заемал и през 2017 г. От 2017 г. досега е бил директор на Дирекция „Административно-правно и информационно обслужване“ на Община Гоце Делчев. Преди това близо седем години е бил служител в общинската администрация на Благоевград. Юридическото си образование е получил в СУ „Св. Климент Охридски“. 

Илия Илиев е назначен за заместник областен управител на Област Видин. В периода 1997 г. – 1999 г. е бил заместник кмет по икономически въпроси на Община Видин. След това работи в банковата сфера. Висшето си икономическо образование е завършил в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов. 

За заместник областен управител на Област Монтана е назначен Кирил Делев. В периода 2011 г. – 2014 г. е бил зам.-изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури, работил е също в Областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ – Монтана. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Ветеринарна медицина“ от ВИЗВМ – гр. Стара Загора. 

Андрей Кадишев е назначен за заместник областен управител на Област Смолян. В периода 2017 г. – 2019 г. е заемал поста общински съветник в Община Баните. Работил е също в НЕК ЕАД „Предприятие ВЕЦ“ – гр. София. Висшето си образование е завършил в Техническия университет във Варна. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK