7 медала грабна Таекуон-до клуб "Хоук Банско"

Снимка: Община Банско

Звездата на клуба Катрин Гемкова дебютира при жените

Девет състезатели от Таекуон-до клуб "Хоук Банско" взеха участие в Държавното първенство по таекуон-до, който се проведе в Благоевград. Възпитаниците на световния шампион, а сега треньор и наставник Николай Кехайов спечелиха пет златни, един сребърен и един бронзов медал в най-атрактивната дисциплина - спаринга.

Звездата на клуба Катрин Гемкова дебютира при жените по най-блестящ начин – със злато. Втора в същата категория е Силви Мехомийска.

Златни медали спечелиха също Станислав Дарелов /юноши младша възраст/, Даниел Валеов и Димитър Баряков /юноши старша възраст/, Мартин Димитров - /деца/. Марио Цветански /юноши старша възраст/ спечели за клуба бронзов медал.

Участието в Държавното първенство на състезателите от "Хоук Банско" е изключително успешно, имайки предвид че това е първото участие на клуба в състезание за последната година и половина.

Победите на таекуондистите от Банско ще им осигурят места в националния отбор за представяне на България за на Европейското и Световното първенства, които ще се проведат през есента.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK