Разложката професионална гимназия има нов физкултурен салон

Снимка: Община Разлог

Той бе ремонтиран

Д-р Мария Копанарова, председател на Общински съвет- Разлог, преряза лентата на обновения физкултурен салон на Разложката професионална гимназия “Никола Стойчев”, заедно с директорката на учебното заведение- Пенева и Николова, старши експерт по физическо възпитание и спорт към РУО- Благоевград.

“Благодаря на г-жа Пенева и на целия учителски състав, че положиха усилия, този проект да стане реалност. Този салон придоби изцяло нов вид- със страхотни уреди. Особено важно е във вашата възраст да се спортува. Радвам се, че реновираният салон се открива точно днес, на студентския празник. Пожелавам на всички вас да изпитате трепета на студентството и да изживеете неговите емоции. Ползвайте новата придобивка със здраве!”, поздрави д-р Копанарова всички гимназисти.

С цел подпомагане на физическото развитие д-р Копанарова, от името на Община Разлог, подари на училището и спортни пособия за бойни спортове, съобщават от Общината.

На тържествената церемония днес в салона спортни дейци, експерти и гости на РПГ “Никола Стойчев”, бяха приветствани от домакините с танцово изпълнение на българско хоро, под съпровода на единадесетокласника Емин Малинов, вкусно приготвени ястия, открит урок с любимия учител г-н Фарфаров и лекции, с участието на футболиста Светослав Дяков и бодибилдъра Георги Георгиев.

Физкултурният салон е обновен по всички европейски стандарти и условия, оборудван със съоръжения за фитнес, мини футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса и други спортове, включени в програмата за часовете по “Физическо възпитание и спорт”.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK