Костадинов: Готови сме със свой състав на кабинет

Снимка: БГНЕС

Той коментира и въпроса трябва ли страната ни да приеме еврото

От „Възраждане” са готови със свой състав на кабинет. Партията е подготвена да вземе третия мандат, ако президентът реши да им го връчи. Това обяви лидерът на формацията Костадин Костадинов в сряда. Според него обаче „най-вероятно отиваме на нови избори”, пише БТА.

„България няма нужда от евроатлантическо правителство, а от българско. Винаги сме казвали, че единственият мандат е на „Възраждане”. „Възраждане” е готов със свой състав на кабинет”, обяви лидерът на партията.  

Той коментира и въпроса трябва ли страната ни да приеме еврото. „Аз останах изумен от състава на преговорния екип. Доста ме развесели. Ние ще излъчим свой преговорен екип за влизане на България в еврозоната. Това нещо ще унищожи българката държава”, каза още Костадинов. Крайната цел била референдум „за” или „против” влизане в еврозоната.

От партията напуснаха своя пресконференция, обявена за 10:00 ч. в БТА, заради присъствието на представителите на медии, според тях - финансирани от чужбина. В началото на пресконференцията Костадинов ги призова да напуснат залата, иначе пресконференция няма да има. След като никой не излезе, от „Възраждане” напуснаха залата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK