Още две партии ще подкрепят коалицията на ВМРО и НФСБ за изборите

Снимка: Infomreja.bg

Това са ПП "Общество за нова България" и БДС "Радикали"

ПП "Общество за нова България" и БДС "Радикали" ще подкрепят патриотичната коалиция на ВМРО и НФСБ на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври.

На пресконференция в БТА, Цветан Мачев, председател на ПП "Радикали", заяви, че целите на патриотичната коалиция на ВМРО и НФСБ, които ще се явяват заедно на изборите, се припокриват с целите на БДС "Радикали", особено с приемането на Закон за лустрацията. Другото, с което си приличат партиите, е политиката по присъединяване на България в Шенген.

Времето е разделно, времето в България е такова, че назрява необходимостта от трайни политически формирования, които не са от типа на политически проект, настоя Калин Крулев, зам.-председател на "Общество за нова България". Ние не сме изправени пред хипотезата на създаване на политическо обединение от типа на политическа конфедерация, а един съюз от партии, със собствени виждания, които могат да се разделят и раздалечават в детайлите, обясни Крулев.

Целта на БДС "Радикали и ПП ОНБ е национално мощна и обществено-справедлива България, в която всички да имат сигурност, да има стабилност и развитие, съобщава news.bg. С подкрепата си, която дават, двете партии представят нов тип на политическо мислене. Нека да работим съвместно, като съратници, за да можем да постигнем нашите цели и идеали, настоя Крулев и добави, че НФСБ отговаря на вижданията за национална отговорност и обществена отзивчивост.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5